Præsentabelt og markant kontorlejemål på i alt 430 m² beliggende på en af de mest synlige placeringer i City Syd tæt ved Aalborg Storcen-ter, IKEA og Bilka udbydes nu til leje.

Type Kontor
Størrelse m2 430
Årlig leje 301.000 kr.
By 9200 Aalborg SV
Se på kort
Beskrivelse

Lokalerne fremstår i særdeles vedligeholdt stand, såvel indvendigt som udvendigt. Ejendommen er en af områdets mest præsentable og tidssvarende erhvervsejendomme, og udmærker sig ved sin store synlige facade mod Hobrovej, som er en af Aalborgs mest trafikerede hovedveje og hovedfærdselsåre imellem Aalborg City Syd og Aalborg Centrum.

 

Der er tale om et fleksibelt indrettet og moderne kontorlejemål med godt lysindfald via store vinduespartier. Lejemålet er indrettet med stort åbent kontor samt et par mindre kontorer. Ligeledes forefindes der stort mødelokale som også kan anvendes til kontorareal, da der er mulighed for deling af rummet i 2 med foldevæg. Derudover fore-findes et større køkken med kantineplads, hvor kantinepladsen nemt kan omdannes til kontorareal. Der er 2 stk. toiletter centralt placeret i lejemålet. Lejemålet er udstyret med EDB kabling samt ventilations-anlæg. Der er køling i serverrum.

 

Der er særdeles gode og gratis parkeringsmuligheder til lejemålet, hvorved fremtidige medarbejdere nemt kan finde en plads.

 

Bygningen er opført i vedligeholdelsesfri materialer, og lejemålet fremstår i særdeles pæn og velholdt stand, og fremstår meget indby-dende.

 

City Syd er Aalborgs største handelsområde med et bredt udvalg af butiksbrands, herunder bl.a. IKEA, Aalborg Storcenter med Bilka og 75 specialbutikker, Bauhaus samt mange flere nationale og internati-onale brands. I samme ejendom ligger bl.a. Ulf bolighus Afstand til Aalborgs absolutte centrum er 7 km, motorvejstilslutning ca. 3 km og Aalborg Lufthavn 12 km.

 

Aalborg Storcenter er Nordjyllands største shoppingcenter, og har hvert år omkring 8 millioner handlende kunder.

 

Med 75 spændende specialbutikker i Aalborg Storcenter og ca. 40 - 50 spændende detailforretninger i området lige omkring, er området i dag uden tvivl et af de absolut mest attraktive steder at placere sig som forretningsdrivende.