Ejendommen er opført i 1970 (præmieret som godt og smukt byggeri) og til-/ombygget i 1999. Derudover er ejendommen senest istandsat i 2015 til seneste lejer Serenergy A/S. Ejendommen rummer i dag 2.094 m² fordelt med 1.341 m² i stueplan samt 753 m² i underetage.

Type Kontor
Størrelse m2 2.094
Årlig leje 884.650 kr.
By 9000 Aalborg
Se på kort
Beskrivelse

Administration & velfærdsafsnit (ca. 628 m².):

Kontorareal er disponeret me en kombination af celle- og storrums-kontorer. Gulve er belagt med tæpper og lokalerne fremstår lyse og funktionelle. Underetage er disponeret med kantine, baderum, toiletter, kontor og arkiv.

 

Produktion & lagerafsnit (ca. 1.466 m².):

Lager og produktionsafsnit er fordelt på to plan, begge med portad-gang i niveau. I stueplan er lager og produktionsafsnit opdelt i 2 haller som begge er søjlefrie med armerede betongulve og ovenlysvinduer. I stueplan er der adgang via port i niveau samt rampe. Lokalerne frem-står lyse og i fin stand. Lokalerne benyttes til lager samt montage og testcenter for den nuværende lejer.

 

Underetagen er disponeret med produktion-/værkstedslokale med portadgang direkte til terræn. Fra lokalerne er der direkte adgang til stueplan samt adgang til kontorafsnit og kantine og velfærdsafsnit. Der er mellem de 2 etager etableret elevator samt portadgang.

 

Der er installeret gode strømforhold i ejendommen og lofthøjde i stueplan på ca. 4,5 meter. Der er tale om en særdeles veldisponeret ejendom i velholdt og præsentabel stand.

 

Ejendommen er attraktivt beliggende i erhvervsområdet ved Skelagervej, hvorfra der er direkte adgang til motorvejsnettet E45.

 

Området er et fuldt udbygget erhvervsområde der huser større virksomheder indenfor distribution, handel og liberale erhverv.

 

Der er parkeringsareal foran bygningen.

 

Infrastruktur

  • Afstand til Aalborg Lufthavn 10 km
  • Afstand til motorvejsnettet 0,8 km
  • Afstand til Regionaltog 2,6 km
  • Afstand til busstoppested 0,4 km