På central placering i det nye og veletablerede byområde Eternitten udbydes et særdeles attraktivt og synligt erhvervslejemål til leje.

Type Kontor
Størrelse m2 257
Leje pr. m2 825 m2
Årlig leje 206.158 kr.
By 9000 Aalborg
Se på kort

På central placering i det nye og veletablerede byområde Eternitten udbydes et særdeles attraktivt og synligt erhvervslejemål til leje.

 

Lejemålet er beliggende i stueplan i en nyopført kontorejendom fra 2015. Lejemålet , der er 257 m² inkl. andel af fællesarealer (heraf 14 m² beliggende i kælder), har facade direkte mod områdets bygade og parkeringspladser. Lejemålet har markante vinduespartier og opnår stor synlighed.

 

Lokalerne vil være velegnet til mange forskellige typer kontorformål herunder mæglerforretning, marketingsfirma, IT-firmaer m.fl. Ligeledes kan lokaler også anvendes til klinik- eller butiksformål. Såfremt der udlejes til klinikformål vil udlejer være indstillet på at lejemålet fritages for moms.

 

Lejemålet kan indrettes efter nærmere aftale med Udlejer, således dette passer med Lejers ønsker. Eventuel ombygninger/indretninger kan blive kapitaliseret over huslejen.

 

Der forefindes gode parkeringsforhold beliggende umiddelbart bag ved ejendommen.

 

Området er i øvrigt præget af større kontordomiciler med mange arbejdspladser, blandt andet bor følgende virksomheder i umiddelbar nærhed af dette lejemål:

 

BDO

COWI

Advokatfirmaet STORM

Jutlander Bank

Fitness World

Commentor

Tandlægen.dk

FlexDanmark

Nykredit

 

Ejendommen er opført med fuldt ventilationsanlæg med integreret køl, og med et generelt standardapteringsniveau i god og ordentlig kvalitet.

 

Parkering:

Direkte fra ejendommen er der adgang til P-hus. Der vil være mulighed for at medleje parkeringspladser efter nærmere aftale med udlejer. Udgiften pr. parkeringsplads udgør kr. 7.200,00 + moms pr. plads p.a. for en 24/7 plads.

 

Der er også mulighed for at leje en deltidsparkeringsplads i tidsrummet 07.30 - 16.30 eller alternativt 16.30 til 07.30 til en pris på kr. 5.300,00 + moms pr. plads p.a.

 

Beskrivelse af området:

Eternitområdet er i en markant omdannelsesproces fra tidligere industrigrund til et af Aalborgs mest bæredygtige og moderne erhvervs-og boligkvarter, hvor flere af byens mest nytænkende og markante erhvervsbyggerier og boligbyggerier opføres. Udviklingen af området har været i gang i nogle år, og allerede nu er der flyttet mange aner-kendte lejere ind på grunden. Eternitgrunden er langt fremme i sin udvikling - mange hundrede boliger er opført lige fra ejerboliger, rækkehuse, familieboliger, ældreboliger og til ungdomsboliger - alle boliger i området er udlejet Området på Eternitten har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg, herunder Aalborg Banegård og Rutebilstationen. Ligesom der er meget kort afstand til motorvejsnettet samt Aalborg Universitet.

 

Infrastruktur

  • Afstand til Aalborg Lufthavn 8,5 km
  • Afstand til motorvejsnettet 01,1 km
  • Afstand til Aalborg Universitet 4,6 km
  • Afstand til banegården/Aalborg Busterminal 1,8 km
  • Afstand til indkøb 0,1 km
  • Afstand til busstoppested 0,2 km