Eternitområdet er i en markant omdannelsesproces fra tidligere indu-stri-grund til et af Aalborgs mest bæredygtige og moderne erhvervs-og bolig-kvarterer, hvor flere af byens mest nytænkende og markante erhvervsbyggerier og boligbyggerier opføres. Udviklingen af området har været i gang igennem en længere årrække, og allerede nu er der flyttet mange anerkendte lejere ind på grunden.

Type Kontor
Størrelse m2 234
Leje pr. m2 850 m2
Årlig leje 199.070 kr.
By 9000 Aalborg
Se på kort
Beskrivelse

Lejemålet er beliggende i "Vinkelhuset" på en meget attraktiv place-ring langs bygaden Alexander Foss Gade. Området på Eternitten har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg, herunder Aalborg Banegård og Rutebilstationen, ligesom der er meget kort afstand til motorvejsnettet samt Aalborg Universitet.

 

Beskrivelse af lejemålet:

Lejemålet er på ialt 234,2 m² og er beliggende i på 1. sal i Vinkelhu-set, som er placeret på hjørnet af Tankedraget, som er områdets samlingspunkt med hyggeligt stisystem, grønne områder og med mulighed for at sætte sig ned og mærke områdets liv og puls.

 

Lokalerne er lyse og behagelige og indrettet med kvalitetsmaterialer, og fra lejemålets vinduespartier er der et dejligt lysindfald samt ud-sigt ud over området.

 

Lejemålet har senest været anvendt til selskabsforretning, men vil blive indrettet til kontorformål. Der er mulighed for fleksibel indret-ning efter nærmere aftale med udlejer.

 

Beskrivelse af kontorhuset:

Vinkelhuset er tegnet af Arkitektfirmaet Bjørk & Maigaard og er opført i 4 etager + kælder. Der er elevator i ejendommen. Fra huset er der direkte adgang til P-hus.

 

Ejendommen er opført med fuldt ventilationsanlæg med integreret køl og med et generelt standardapteringsniveau i god og ordentlig kvalitet.

 

Ejendommen omkranses af Byparken/Tankedraget - et smukt grønt parklignende område med stiforløb og aftenbelysning. Stiforløbet og de grønne områder komplimenterer samspillet med Visionshuset, Plus Boligs domicil og dette kontorhus, og giver lejere i Vinkelhuset let adgang til Fitness World og indkøbsmuligheder i Føtex og Netto.

 

Nuværende lejere i Vinkelhuset er Gotcha A/S, Accrobat A/S og Zliide Technologies ApS.

 

Parkering:

Direkte fra ejendommen er der adgang til P-hus. Der vil være mulig-hed for at medleje parkeringspladser efter nærmere aftale med udle-jer. Udgiften pr. parkeringsplads udgør kr. 7.200,00 + moms pr. plads p.a. for en 24/7 plads.

 

Der er også mulighed for at leje en deltidsparkeringsplads fra 07.30 - 16.30 eller fra 16.30 til 07.30 til en pris på kr. 5.300,00 + moms pr. plads p.a..

 

Tilgængelighed og transportmuligheder:

Kontordomicilet er placeret med adgang direkte til motorvejstilkørs-len via Sønderbro - og virksomhederne i området oplever således minimal spildtid i forhold til trafik og logistik. Via Østre Allé er der få minutters

kørsel til Aalborgs nye kulturelle centrum omkring Musikkens Hus og Nordkraft. Området er særdeles velforsynet med offentlig trafik, cy-kelstier og mange indfaldsveje.

 

Infrastruktur

  • Afstand til Aalborg Lufthavn 8,5 km
  • Afstand til Aalborg Universitet 4,6 km
  • Afstand til motorvejsnettet 1,1 km
  • Afstand til banegården / Aalborg Busterminal 1,8 km
  • Afstand til indkøb 0,1 km
  • Afstand til busstoppested 0,2 km