22. december 2023
Velkomme til de første lejere i Hatschek Hus

Så er tiden kommet, hvor vi kan fortælle om de første erhvervslejere, der får glæde af det kommende inspirerende fællesskab i flerbrugerhuset Hatschek Hus på den tidligere Eternitgrund.

 

Vi kan byde velkommen til Artelia, der er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet. Tak til Lars Kjeldgaard, Lars Hulsbæk og Tur Strøm for et godt forløb, som vi glæder os til at fortsætte.

 

Dernæst kan vi med glæde også præsentere Friis & Molte Architects som er arkitektfirmaet bag Hatschek Hus flotte arkitektur. En stor tak til Thomas H. Svendsen for samarbejdet – vi glæder os til at realisere dette fantastiske projekt sammen med jer.

 

Og så skal Søren Enggaard A/S naturligvis også være en del af Hatschek Hus inspirerende kontormiljø.

 

Tak for samarbejdet med Nordicals Aalborg omkring udlejningen – vi glæder os til samarbejdet om at byde endnu flere lejere velkommen i Hatschek Hus på Poul Larsens Vej 6, 9000 Aalborg.

 

Hvis du eller din virksomhed skal være en del af dette spændende fællesskab, så kontakt Nordicals Aalborg på 9813 4000 og hør mere om mulighederne.

 

”Søren Enggaard A/S skaber med Hatschek Hus endnu et spændende flerbrugerhus indenfor kontorsegmentet i Aalborg, og vi glæder os til at præsentere flere nye lejere i den kommende tid”, udtaler partner Mattias Manstrup fra Nordicals Aalborg.